Sunday, April 1, 2018

STAVITI NEKOLIKO LISTOVA LOVORA I ČEŠNJAK U BOCU TE OSTAVITE U NEKOM ĆOŠKU VAŠE KUĆE I GLEDAJTE ŠTA ĆE SE DOGODITI.

Kada govorimo o negativnim energijama koje struje kroz naš dom , svi u svakom slučaju želimo da nešto uradimo kako bi ih se riješili i izbacili iz naših kuća i na taj način poboljšali kvalitetu naših života.

To je jedan od mnogih razloga, ali najznačajniji, zašto ljudi koriste prirodne recepte koji im pomažu da se riješe negativnih vibracija. Kada osjetimo da nam je teško ili nam ništa ne ide od ruke i u našu korist, onda vjerovatno treba da na neki način obnovite vašu energiju.

Zato vam mi predlažemo da se poslužite ovim prirodnim lijekom kako bi se riješili uticaja negativne energije. Vrlo je jednostavan za pripremu, a kada ga isprobate odmah ćete osjetiti da je u vašem okruženju atmosfera lakša i energija pozitivna.

Sastojci:

1 bočica sa plutanim čepom
1 L mineralne ili pročišćene vode
1 lijevak
7 čena češnjaka
nekoliko listova lovora
Priprema:

U bocu dospite vodu pomoću lijevka kako ne bi došlo do prelijevanja, dodajte češnjak, jedan po jedan, a na kraju i lovor i zatvorite bocu.ž

Sakrijte bocu u dio vašeg doma gdje je niko neće moći naći ili dotaknuti. Još od davnina se vjeruje da ovi sastojci uništavaju loše energije i štite vas i omogućavaju vaš prosperitet.

0 komentari:

Post a Comment